donderdag 10 december 2009

robin en shannon

we zijn met de hele klas naar het antonius college geweest op dinsdag middag om 13:00.
We hebben eerst een rond leiding gehad door de hele school,daarna hebben we een les levensbeschouwing gehad.
En daarna hebben we een franse les gehad dat vonden we het leukste want,we moesten goed luisteren naar 5 liedjes en op het bord stonden 5 namen met de liedjes en zanger(es).
We zijn niet alleen bezig met de scholen maar ook met kerst want de boom is al opgetuigt en toen amber en ik dat deden toen moesten amber en ik een kerstmuts op .En toen maakten de meester een foto van ons en toen moesten andere kinderen ook op de foto per tweetal.
We hebben ook een kerstboekje gehad en daar zijn we heel erg mee bezig want als werk af hebben doen we dat er staan ook heel veel leuke spelletjes in.
Na de pauze vertelt de meester ook een verhaal dat doen we in 3 delen en dat gaat over de kerst.
En met kertavond verteld de meester het laatste deel van het boek en het boek heet Een rode kerst.we moesten ook plaatjes uitknippen voor de kerst zoals: rendieren en kerstmannen en 2 kinderen moesten 2 wensen bedenken en die wensen zijn :Wees gelukkig en deel met elkaar .En woensdag avond voordat we gaan eten moeten we naar de kerk en die twee kinderen moeten hem aan de pastoor geven.In de kerk gaan we ook liedjes zingen.

soort toest maken franse kwartet

Geen opmerkingen: