dinsdag 9 juni 2009

Naomi && Devika

Hallo , Wij zijn Devika en Naomi. En wij gaan jullie een aantal dingen vertellen :

- Opgedeelt
- Schoolreisje
- Musical
- Voorlezen


OPGEDEELT :

Wij waren gister opgedeelt , omdat de meester verlof had.
Devika zat bij groep 3 en Naomi bij groep 3/4. De meeste kinderen waren snel klaar met hun werk , maar de meeste kinderen ook weer niet. Dat lag eraan hoe hard je werkte of niet.

SCHOOLREISJE :

Vandaag zijn de groep 3 tot en met 7 op schoolreisje. Groep 8 wij blijven met de kleuters op school , wij moeten in de ochtend hard werken ( dus niet ). En vanmiddag hebben we de hele middag MUSICAL maar daar vertellen we jullie zometeen meer over. De kinderen gingen we vanochtend uitzwaaien vanaf het zorgcentrum en ze komen rond half 6 / 6 uur terug.

MUSICAL :

Wij zijn bezig met de musical CASH Devika speelt : Fay , Nanet en ze doet het koor/ Soufleur en Naomi is : Rosa. We hebben afgelopen vrijdag de hele musical gespeelt vanaf scene 1 tot scene 16. Vanmiddag gaan we dat ook doen. We hebben er erg zin in ( wij dan !! ). We zijn al erg ver met het oefenen iedereen kent z'n tekst goed, we zijn alvast spullen aan het verzamelen.

VOORLEZEN :

Wij zijn net klaar met het voorlezen van groep 3. Nu gaan we verder met het voorlezen aan groep 1/2 je moet dan met twee mensen uit de klas een boek voorlezen de een speelt met het knuffeltje en de ander leest het voor !!! Je krijgt dan een groepje kinderen toegewezen om daarmee te gaan lezen. We starten vrijdag om tien uur met het voorlezen.

Dit was het wel weer voor vandaag , meer hebben we niks te melden !!!

GROETJES : DEVIIIKAAAA EN NAAOMIII
Toedelsssss !!!

Geen opmerkingen: