dinsdag 19 mei 2009

Webkrant van Anouk en NieNkeHoi,wij zijn Anouk en NieNke en wij gaan het in onze webkrant houden over:Het voorlezen voor de groepen 1 en 2.


Het verkeersexamen.


en KAMP!!!Voorlezen.

Wij in groep 8 moeten de komende weken in tweetallen voorlezen aan de groepen 1 en 2. Bij de meeste boeken zitten knuffeltjes die bij het verhaal passen. De een die leest het verhaal voor en de ander beeld het verhaal uit met het knuffeltje. De volgende keer draaien we deze rollen om. Nu gaan we het hebben over:

Verkeersexamen:

Wij hebben 11 juni het praktische verkeersexamen. Het ging bijna niet door omdat we te weinig ouders hadden die wilden helpen omdat veel kinderen hun brieven niet thuisbrachten. En we geven toe, wij waren het ook vergeten!!!! Het gaat toch door( gelukkig maar). Nu gaan we het hebben over :


KAMP!!!!!!!!!!!!!!!!!


Over een week gaan we op kamp. En we hebben er $@#!@ veel zin in!!!! Veel meer wil de meester niet kwijt over kamp dus we kunnen ook niet zo veel vertellen over kamp. Maar we weten wel waar het is!!!!( Mwahahahahahahaaaa.... Goed he?) Maar we maken je té nieuwschierig duss..... gaan we nu NIET vertellen waar we heen gaan. Haha!!!

Dit was onze webkrant,

Superhyperactive Anouk:
Smilyface Anouk


Ennn..


Tamagotchiverslaafde NieNke( ja die tweede n moet ook met een hoofdletter.):
Kutchipatchi NieNke.
Geen opmerkingen: