dinsdag 5 februari 2008

hoi wij zijn jaimy en kimberly. We gaan iets vertellen over de cito en carnaval en de musicals. 12 13 en 14 februari hebben we de cito. We zijn wel een beetje zenuwachtig. We hebben een paar tips om de cito doortebrengen. 1: ga op tijd slapen. 2: oefen optijd. 3: wees niet zenuwachtig. nu gaan we iets vertellen over carnaval. gisteren hadden we carnaval. het was echt leuk heel leuk als eerst gingen we hosen en daarna ging groep 8 bij de spelletjes staan.kimberly en shelly en chantal en bart en kenisha gingen niet bij de spelletjes staan want die gingen dansen wel 6 keer.
iedereen was mooi verkleed. jaimy was als punky en kimberly was als een hindoestaans meisje.
nu iets over de musicals. We zijn met de groep al een tijdje bezig om een musical uit te zoeken. we weten nog niet welke het gaat worden. maar hier hebben we een paar site's voor musicals dan kan je al vast nadenken welke je kan kiezen.
http://www.jingo.nl/ deze musicals kan je zien op de site :windkracht 8, sjobizz ,jackpot nu nog twee andere site,s http://www.bennyvreden.nl/ deze musicals kan je zien op deze site: take off,spookie,nizno en nog de laatste site: www2.sgonet.nl deze musicals vind je erop: soap, strafkamp, level5,game over.
En nog wat over de cito op 15 februari na de cito gaan we ZWEMMEN en we willen die moeder s en vaders en opa,s en oma,s bedanken we hebben ook bijna de disco

Geen opmerkingen: